STEMMING OPEN: NAILPRO’s Readers’ Choice Awards

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Stemmen voor NAILPRO’s Readers’ Choice Awards is officieel geopend! Stemmen is GRATIS en staat open voor alle professionals uit de nagelindustrie van 27 augustus 2021 tot 10 september 2021.

Als toonaangevende bron voor professionals in de nagelindustrie, was het belangrijk voor ons om de uitmuntendheid van het product in deze branche te erkennen, omdat het zo noodzakelijk is dat professionals de BESTE producten en hulpmiddelen tot hun beschikking hebben om hun klanten mooie nagels te geven.

De Readers’ Choice Awards worden genomineerd en gestemd door de industrie, waardoor het de prijzen zijn om te bepalen wat het beste in de markt is. Vertel ons wat je favoriete nagelverzorging, lakken of nieuwe producten zijn van vandaag stemmen!

Stemmen is gratis en open tot en met 10 september 2021. Per persoon wordt één stembiljet geaccepteerd.

We tellen de stemmen en maken de winnaars en finalisten in elke categorie in de eerste week van november bekend via Instagram Live. Winnaars worden ook bekend gemaakt op nailpro.com en in onze dagelijkse e-nieuwsbrief. We zullen allemaal de winnaars leren kennen, en nog meer, wanneer ze worden geprofileerd in ons nummer van december 2021.

Dus waar wacht je op? Stem vandaag nog op je favoriete producten!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Arbredelannee
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare