Poolside ~ Glitterfingersss in het engels

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Olvasd MAGYARUL PR-voorbeeld

Hier hebben we de eerste ILNP-collectie voor de zomer van 2021, en het is vooral spannend, omdat ze hun eerste crèmeformule lanceren. Ze zijn best moedig om eerlijk te zijn, want neons zijn moeilijk om mee te beginnen, maar ik moet zeggen dat ze best goed gelukt zijn.

De formule als geheel is aan de dikkere kant, maar ik vond hem makkelijk aan te brengen. De meeste kleuren dekken in 2 lagen, dus voor mijn normen deden ze het heel goed met hun eerste crèmes. Ik hoop echt dat dit niet de laatste cremes van het merk zullen zijn, eerlijk gezegd zou ik vanaf nu zo enthousiast zijn voor een volledige creme collectie voor elk seizoen. En jij?

HOGE DUIK

Uit het stel is dit de enige die ik geen neon zou noemen, het is gewoon een heldere. Het is een koud getinte paars, maar het hangt af van de verlichting en/of huidskleur hoe blauw of paars het op je zal verschijnen.

2 lagen + topcoat

TWEE STUK

Het is neon roze. Punt.

2 dikkere lagen + topcoat

BODEM BOVEN

Het is een neon groen, van dat “onmogelijk te fotograferen” soort.

2 lagen + topcoat

ZOMER

Het is dat extreem heldere, prachtige neon “rood”, dat is echt zomer in een fles.

2 lagen + topcoat

ZONNIGE DAGEN

Het is een neon koraal-perzik/oranje.

2-3 lagen + topcoat

AFSPEELLIJST

Het is een neon geel met sterke groene ondertonen.

2-3 lagen + topcoat

De collectie is vanaf morgen 25 juni verkrijgbaar op de ILNP-website, of bij handelaren zoals Nailland of Hypnotiserend Pools.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Arbredelannee
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare