Dit is waarom laserontharing uitkomst biedt

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0
Overtollig haar is natuurlijk alles behalve prettig. Nu is het in bepaalde gevallen geen enkel probleem, maar vooral bij vrouwen zien we dat er steeds vaker wordt gekozen voor een permanente verwijdering van haren op bepaalde plekken. De bikinilijn en ook de oksels zijn bijvoorbeeld een populaire plek voor laserontharing. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat het iedere keer moeten scheren of harsen, nu niet bepaald prettig is. Allereerst kan dit zorgen voor rode bultjes en dus irritatie, maar wordt het natuurlijk ook nooit zo glad als wanneer het volledig wordt verwijderd middels laserontharing. Dus wil jij weten welke voordelen het nog meer allemaal heeft en of het iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Hoe werkt het?

Laserontharing is een effectieve en permanente methode om ongewenst haar te verwijderen. Het gebruikt een laser om de haarzakjes te verwarmen en te verwijderen, waardoor het haar niet meer terugkomt. Laserontharing is een veilige procedure met weinig tot geen bijwerkingen en het biedt een lange termijn resultaat. Het is ook een snelle en pijnloze manier om ongewenste haargroei op het gezicht, het lichaam of de benen te verwijderen. Het is daarom dus ook de perfecte manier om relatief pijnloos haren op bijna iedere gewenste plek te verwijderen. Zo hoef je dus nooit meer bang te zijn dat je last krijgt van bultjes of uitslag en behoort scheren tot de verleden tijd. Kortom, zeker een aanrader dus.

Hoe vaak moet je worden behandeld?

De frequentie waarmee een laserontharing behandeling nodig is, kan sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type laser dat wordt gebruikt, de dikte en de kleur van het haar, en de huidskleur van de behandelde persoon. Over het algemeen zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken, omdat laserontharing het haar op de wortel aanpakt en slechts een beperkt aantal haren tegelijk kan behandelen. Bovendien groeit het haar in verschillende fasen, dus het is noodzakelijk om meerdere behandelingen uit te voeren om het haar in alle fasen te behandelen.

Gemiddeld zijn 6-8 behandelingen nodig om een goed resultaat te behalen. De tussenliggende tijd tussen behandelingen kan variëren van 4 weken tot 6 maanden, afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt en de individuele behoeften van de behandelde persoon. Sommige mensen kunnen minder behandelingen nodig hebben, terwijl anderen wellicht meer behandelingen nodig hebben om het gewenste resultaat te behalen. Het is aanbevolen om professioneel advies te vragen aan een arts of specialist voordat je een laserontharing behandeling ondergaat, zodat ze een behandelplan kunnen opstellen dat is afgestemd op jouw individuele behoeften.

Wat zijn de kosten van laserontharing

De kosten van een behandeling zijn variërend. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat het laten ontharen van je benen een stuk meer tijd in beslag neemt, dan wanneer het gaat om je bikinilijn. Daarbij komt ook dat de hoeveelheid behandelingen natuurlijk ook een belangrijke rol speelt in het geheel. Gemiddeld moet je rekening houden met zo tussen de 100 en 400 euro per behandeling, afhankelijk van de grote van het oppervlak dat moet worden behandeld.

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Arbredelannee
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare